Skip to main content
Terug

Leiden University Medical Center

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Werken bij het LUMC is dan ook meer dan alleen een salaris. Het is uitdagend, veelzijdig en betekenisvol. Wij zetten ons in voor een goede balans tussen werk en privé, en zorgen voor een prettige werkomgeving. Daarbij bieden we je zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van je pensioenpremie betaalt. 

Favoriete werkgever 2020
Dat LUMC een goede werkgever is, wordt ook erkend door andere organisaties, waaronder Intermediair en Randstad. Zo doet Intermediair ieder jaar een Imago Onderzoek onder hoogopgeleid Nederland: ‘Bij welk bedrijf wil je het liefst werken?’ Vorig jaar ontving het LUMC een award, omdat we de snelste stijger in de lijst waren. Dit jaar staan we wederom in de top 100 van favoriete werkgevers en kunnen we concluderen dat van alle UMC’s in Nederland wij de favoriete werkgever zijn. Oftewel, twijfel niet en kom bij ons werken!