Skip to main content
Terug

DPG Media

Kun jij werken terwijl miljoenen mensen met je meekijken? Bij DPG Media werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van de Volkskrant tot Autotrack, van Qmusic tot MyChannels, van Libelle tot Donald Duck, Tina en vtwonen.

Met 15 nieuwsmerken, ruim 140 huis-aan-huiskranten, 18 digital only merken, radio en 26 lifestylemerken streven wij ernaar de meest toonaangevende en de grootste media uitgever van Nederland te zijn. Een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit. Al onze merken vind je hier.

Medewerkers geven DPG Media als werkgever gemiddeld een 8,3. Dit cijfer ligt ruim boven het landelijk gemiddelde. Daar zijn wij natuurlijk zeer trots op. Met name de inhoud van het werk, de prettige werksfeer en de goede arbeidsvoorwaarden worden hoog gewaardeerd. Jouw mening, als werknemer bij DPG Media, is belangrijk voor ons, daarom vragen we regelmatig naar jouw werkbeleving. Onze ambitie om de tevredenheid hoog te houden stopt immers nooit.

Als je werkt bij DPG Media zijn er natuurlijk doelen die we delen. Maar jij bepaalt zelf hoe je die doelen gaat bereiken. Daar ben je jong van geest en eigenwijs genoeg voor, toch?! Wij houden namelijk niet zo van meelopers. Geef ons maar je eigen mening, trek je eigen plan. Als het goed is, groeien we daar allemaal van.