Skip to main content
Terug

Albert Heijn

Vertrouwde en inspirerende partner.

Albert Heijn voelt vertrouwd. Al ruim 130 jaar is Albert Heijn onderdeel van het straatbeeld en beeldbepalend in het boodschappen doen. We willen onze klanten inspireren met nieuwe recepten en nieuwe producten, maar ook met nieuwe manieren van boodschappen doen. De Albert Heijn-app, de zelfscankassa en digitale koopzegels en spaaracties zijn voorbeelden van deze nieuwe manieren die boodschappen doen bij Albert Heijn persoonlijker, voordeliger en makkelijker maakt.

Het leven van onze klanten is bij alles wat wij doen het uitgangspunt. Wat vinden ze belangrijk, hoe denken ze over eten denken en hoe kunnen we als Albert Heijn hieraan bijdragen? Dat maakt ons een partner. We gaan graag duurzame relaties aan met onze klanten, boeren, telers, vervoerders en leveranciers.

Onze missie

We bieden alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen. Dat is onze missie, ons bestaansrecht. Wij helpen klanten het maximale uit hun dagelijkse leven te halen. Daarom bieden we drie ingrediënten waar onze klant steeds op kan vertrouwen: altijd waar voor je geld, beter eten en gemak voor jou. De samenhang tussen deze drie ingrediënten en de invulling ervan, maakt Albert Heijn uniek. Alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen.