Skip to main content
Terug

CTOUCH

Niet te geloven! Binnen twee jaar tijd van 16 naar 52 medewerkers. En we groeien nog verder. Steeds meer scholen en bedrijven maken gebruik van onze touchscreens. Binnen en buiten Europa. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Mensen die trots zijn. Lef hebben. Blij worden van samenwerken met anderen. De klant altijd centraal stellen. En dat in een inspirerende werkomgeving. Namelijk het gave innovatieve district van Strijp-T.

Kun jij je een wereld voorstellen zonder touchscreens?

Bij CTOUCH kunnen we dat zeker niet!

Bij CTOUCH stimuleren we interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen en in klaslokalen. Hoe doen we dat?! Door de eindeloze mogelijkheden van de touchscreen toe te passen! We begrijpen de mogelijkheden van de touch-ervaring volledig. Voor lesgeven. Voor zakelijke bijeenkomsten. Voor inspiratie. Voor het delen van kennis. Voor eigenlijk alles! Daarom ondersteunen we jou in elke omgeving waar je wilt of waar samenwerking moet worden gestimuleerd. Wij zorgen daar voor! En we zullen je verrassen. Beloofd! Graag nemen we jou mee in onze frisse visie op de technologie van grootformaat touch displays. Deze missie realiseren we met een geweldig team van touchscreen-liefhebbers. Als een snufje inspiratie met een vleugje technologie wordt gecombineerd, is alles mogelijk! We weten dat we niet het enige bedrijf zijn dat touchscreens aanbiedt. Maar we durven wel een beetje rebels te zijn

Onze visie:

CTOUCH brengt een blijvende glimlach door de beste interactieve ervaring voor samenwerking en kennisuitwisseling. Wij stimuleren je om je volledig potentieel te benutten.

Onze missie:

We willen altijd en overal zijn waar mensen samenwerken en leren. In ieder kantoor, klaslokaal, ziekenhuis, design studio, wanneer er een moment is om samen te werken; CTOUCH is er.

Onze kernwaarden:

  • We werken slimmer samen
  • We zorgen voor een persoonlijke touch
  • We zijn trots op wat we doen
  • We nemen de verantwoordelijkheid

Wanneer je de CTOUCH-familie ontmoet, zul je merken dat we niet bijten. Er hangt een gemoedelijk sfeertje en we houden dan ook wel van een beetje gezelligheid. Ons motto is dan ook: work hard, play hard(er). En we zijn al lekker op weg. Ieder jaar organiseren we verschillende evenementen. Van maatschappelijk georiënteerde events tot aan sportieve activiteiten. Daarnaast hebben we ook de niet zo sportieve teambuilding evenementen (lees ook wel: activiteiten met een paar biertjes, wijntjes en bitterballen hier en daar). Nu hebben we je aandacht, hè?